Kundklubb

Jobba hos oss på Grand Samarkand

Lediga jobb

Här hittar du information om lediga tjänster i köpcentret.

För mer information eller om du har frågor gällande tjänsten, kontakta respektive butik.

Just nu finns inga lediga tjänster

Vårt mål

Alla möten med Grand Samarkand kommer tillsammans påverka hur våra besökare uppfattar oss. Tillsammans önskar vi skapa en plats där våra kunder trivs och mår bra.

Grand Samarkand utstrålar både puls och lugn och ska alltid vara en plats väl värd att besöka. Vi vill erbjuda en plats som våra besökare vill vara på och där de kan inspireras till nya tankar och idéer.

Jobba på Grand Samarkand

Du har möjlighet att inspirera våra besökare och få vara med och bidra till att utveckla Grand Samarkand. Kundservice är en av våra viktigaste delar. Grand Samarkand är måna om att ta hand om besökarna på bästa sätt så de känner sig väl omhändertagna och vill återkomma till platsen – och Du kommer vara en av våra viktigaste ambassadörer för platsen. Tillsammans med dig vill vi även skapa delaktighet och inspirera till att ta vara på goda idéer.

Om Grand Samarkand

Grand Samarkand vill erbjuda Växjös bästa shopping. Grand Samarkand har en bred mix av butiker, caféer och restauranger, både välkända favoriter och helt nya bekantskaper. Här kan våra besökare känna både puls och lugn och inspireras av det stora och breda utbudet.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.