Kundklubb

Om Eurocommercial

Eurocommercial grundades i Holland 1991 och har många års internationell erfarenhet av köpcentrum. Den svenska verksamheten som etablerades 2001 växer och utvecklas år för år.

Idag äger Eurocommercial totalt sju köpcentrum i Sverige, Valbo i Gävle, C4 Shopping i Kristianstad, Grand Samarkand i Växjö, Hallarna i Halmstad, Ingelsta Shopping i Norrköping, Elins Esplanad i Skövde och Bergvik i Karlstad – alla belägna i intressanta stora regionsstäder med goda förutsättningar för tillväxt.

Centren håller en mycket hög standard och är dominerande handelsplatser i sina respektive upptagningsområden. Genom fokus på utveckling av sina fastigheter och långsiktiga relationer med affärspartners har Eurocommercial skapat ett kommersiellt utbud där Skandinaviens starkaste retailaktörer finns representerade tillsammans. Utbudet spänner över internationella, nationella och lokala aktörer inom retail, restaurang- och cafénäringen, hälsa, vård samt service och nöjen.

Eurocommercial har installerat solceller i alla sina köpcentrum i Sverige. Det är ett led i ett aktivt hållbarhetsarbete som bland annat innebär att gå mot att bli klimatneutrala år 2030.

Vid önskemål om etablering i något av köpcentrumen eller vid frågor kontakta:
leasing-sweden@ecpnv.com

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.