Kundklubb

Wagner öppnar butik på Grand Samarkand

Modekedja öppnar butik nr 11 i Sverige på Grand Samarkand 

-Vi har glädjen att informera om ännu en nyöppning under våren, meddelar centrumchef Mats Jäderberg. Danska butikskedjan Wagner satsar rejält och expanderar med fler butiker i Sverige och den 13 april öppnar Wagners butik nr 11, på Grand Samarkand i Växjö.

Det populära konceptet har fångat den svenska kunden med oslagbar service och stilsäker design. Wagner kedjan har levererat kvalitetskläder sen 1946 och har butiker i hela Skandinavien.

Välutbildad personal med stor expertis inom mode hjälper kunderna med allt från storlekar till styling, allt för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Wagner butiken på Grand Samarkand utrustas även med senaste omni-channel teknologin och det installeras en stor touschskärm, som kan expedieras av både personal och kunder, säger Lisa Pettersson, regionchef för Wagners butiker i Sverige. Detta ger butiken möjlighet att sälja varor från Wagners skandinaviska huvud-lager och webbutik, samt sända ordern direkt hem till kunden.

Fyra starka varumärken
Wagner är uppbyggd runt fyra starka varumärken vilka koncernen själv utvecklar och designar, Lindberghs, Bison, Junk de lux och Jack´s sportwear intl. Det danska butikskoncptet har fått fotfäste i hela Skandinavien och vet vad de skandinaviska konsumenterna vill ha.
Wagner erbjuder mode för män av god kvalitet till bra priser, i kombination med inspirerande butiker, service och professionalism, samt en attraktiv kundklubb med många fördelar.

 

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.