Kundklubb

Stipendie utdelning

IFK Växjö´are uppmärksammades på Quality Hotel Games

I samband med IFK Växjös tävling Quality Hotel Games uppmärksammades tränare, ledare och funktionärer som alla aktivt engagerar sig i IFK Växjös ungdoms- och juniorverksamhet med varsitt stipendim. Grand Samarkand delade ut den första upplagan av dessa stipendier ut till sju nominerade IFK´are.

Årets barntränare blev Henrik Brodin

Motiveringen lyder:
Henrik har i ur och skur, sommar som vinter varit tränare i Öjaby friidrottsskola i minst 8 år. Han har ansvarat för planeringen, material, gått utbildningar, varit nyckelansvarig för Öjabys gympasal och sist men inte att förringa, så är han sista-minuten-specialist.

Årets ungdomstränare blev Mikael Åberg
Motiveringen lyder:
Micke har ett enormt inspirerande sätt och med egen erfarenhet tagit kunskap och utbildningar till sig för att motivera och göra bra planering för löpargruppen och de adepter han coachar. Gruppen medel/lång växer igen och det är många duktiga löpare som nu representerar Ifk Växjö med bra resultat på tävlingar. Micke själv är en av dem och ligger som50-åring typ topp 10 i Sverigestatistiken i M50.

Årets juniortränare blev Håkan Widlund
Motiveringen lyder:
Håkan är en exceptionellt engagerad tränare med en imponerande kompetens inom utvecklingen av unga talanger inom kort och lång sprint, både med och utan häckar. Hans dedikation till träningsgruppen har inte bara resulterat i individuell framgång utan har även satt avtryck på nationell och internationell nivå. åkans passion för idrott och för att forma unga idrottare till framtida stjärnor är uppenbar i varje aspekt av hans arbete. Genom hans expertis och engagemang blir nomineringen av Håkan till årets juniortränare en självklarhet och en välförtjänt hyllning till en tränare som verkligen gör skillnad.

Årets unga ledare blev Aktivas råd
Motiveringen lyder:
Under det gångna året har Aktivas Råd jobbat aktivt med att främja gemenskapen och ungdomsdelaktigheten i föreningen. Detta har till exempel gjort genom en aktivitetsdag för yngre ungdomar, fylld av tävlingar och lekar samt en del kortare diskussioner gällande ungdomarnas egna åsikter och tankar om föreningen. De har också anordnat ett mindre evenemang vid Växjöloppet, hållt i aktiviteterna vid 2023 års julgröt samt startat en självdriven kiosk i Telekonsult Arena.

Årets unga funktionär blev Anton Bertilsson
Motiveringen lyder:
Anton Bertilsson är en dedikerad funktionär som inte bara utbildat sig till förbundsdomare utan också varit tävlingsledare vid Götalandsmästerkapen, ansvarat för Växjöloppsbanan samt ställer alltid upp som funktionär när han behövs.

Vill du veta mer om Grand Samarkand stipendierna hittar du information här!

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.