Kundklubb

Majkens Rum byter ägare

Majkens Rum, Grand Samarkand byter ägare 1 oktober 2023.

I 20 år har Erika Johansson ägt och drivit butiker i Växjö, de senaste 6 åren i namnet Majkens Rum. Företaget har sedan dess haft bra organisk tillväxt och butiken får fina recensioner från kunderna, som är både många och återkommande. Kundvärdet ligger till stor del i tryggheten att veta vad man får hos Majkens Rum – en fin upplevelse med god hjälp och betjäning.

Med sina 20 års erfarenhet från livsstilsbutik, känner Erika sig nu redo att lämna över Majkens Rum och ser fram emot vad framtiden har att utvisa. L.E.S. Factory kommer driva butiken vidare i namnet Majkens Rum fram till våren, därefter sker namnbytet och konceptet får ett nytt uttryck.

”Det är en spännande tid och framför allt ser jag att Majkens Rum har en fin framtid, med ny kraft och drivna människor som vill bolaget och personalen det bästa!”säger Erika. Erika kommer att finnas kvar i organisationen under en tid framöver, för att tillsammans med de nya ägarna säkerställa att all erfarenhet och kunskap inom branschen tillvaratas. Majkens Rum hos Signes Trädgård på Norremark avvecklas vid årsskiftet.

L.E.S. Factory är ett Växjö-baserat företag, som tillsammans med investerarbolaget Visive nu valt att göra en ny satsning på Grand Samarkand. Visive investerar primärt lokalt i bolag för att främja entreprenörskap och bidra till mer tillväxt i regionen.

Annie Platzer, VD på Visive, kommenterar övertagelsen:

”Erika har gjort ett fantastiskt arbete med butiken och bolaget. Den första tiden kommer fokuset ligga på att ta del av hennes erfarenhet, relationer med leverantörer, att ta hand om personalen och säkerställa att kunderna fortfarande får det de kan förvänta sig. Inga större förändringar ligger i planen just nu. Till våren gör vi ett omtag av konceptet och byter namn till L.E.S. Factory.”

Vi tackar Erika för allt, önskar varmt lycka till med nya utmaningar och hälsar gänget från L.E.S. Factory varmt välkomna.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.