Kundklubb

En dag för Ukraina 18 mars

Grand Samarkand hjälper Sverige för UNHCR att samla in pengar till människor som flyr för sina liv i Ukraina. Fredagen den 18 mars anordnar vi EN DAG FÖR UKRAINA här på Grand Samarkand.

För varje besökare skänker Grand Samarkand & Ica Maxi Växjö 5 kr/besökare till förmån för Sverige för UNHCR.

Alla pengar vi tillsammans samlar in går direkt till Sverige för UNHCR och deras arbete i Ukraina och grannländerna. Alla bidrag är viktiga och räddar liv.

Den här dagen kommer vi ha aktiviteter på plats, alla till förmån för krigets offer i Ukraina.

Program 18 mars:

11-16 Musikunderhållning

11-17 Röda Korset Växjö finns på plats för att informera om sin verksamhet och vad man gör för att stödja människorna som tvingats fly från Ukraina och hur man bidrar till den internationella insatsen på plats.
Röda Korset välkomnar också nya volontärer till sin verksamhet. Passa på att gör en humanitär insats och anmäl dig som blivande volontär. Dessutom ansluter Första Hjälpen gruppen med information och visning av hjärtstartare.

12-14 Lunchunderhållning John Martin Bengtsson – Växjös musikalfantom – gästar oss på Grand Samarkand och bjuder på musikaliska inslag som berör, ger kraft och hopp.

12-19 Erikshjälpen finns på plats med lastbil utanför. Här kan du skänka varor som sedan säljs i Erikshjälpen butik där pengarna oavkortat går till barn och familjer i Ukraina. Erikshjälpen tar emot porslin, textil, kläder, leksaker, mindre möbler, sportartiklar, böcker – allt som är i säljbart skick.

12-19 Träffa Svenska kyrkan. När livet är svårt och speciellt i dessa tider kanske du känner att du vill prata med någon från Svenska kyrkan. Präst eller diakon finns här för dig oavsett ålder och livssituation, du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan.

14-16 Träffa kommunledningen och ställ dina frågor

14-16 Våffelbjudning

14-16 Maskotar, böcker & ballonger

16-17.30 Växjö Lakers, swisha & vinn

17-18 Wexiö Lady Lights underhåller

med mera

Under dagen skänker även Askelyckan, Baked & Grilled, Café Gården Maxi, Chili Wok och Subway 20% av dagskassan så passa på att äta och fika

Genom ditt besök är du med och bidrar. För varje besökare skänker vi 5 kr till Sverige för UNHCR.

Redan nu kan du även swisha en gåva. Pengarna går direkt till Sverige för UNHCR och deras arbete i Ukraina och grannländerna.Swisha för Ukraina: 123 505 39 47

Tack för ditt stöd. Tillsammans hjälps vi åt. Hoppas att vi ses den 18 mars.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service