Ny hyresgäst till hösten

Vi har glädjen att informera om en spännande nyöppning under hösten, meddelar centrumchef Mats Jäderberg. Det är en helt ny typ av hyresgäst som kommer flytta in då Väster Tandvård flyttar från centrala Växjö och öppnar tandvårdsklinik på Grand Samarkand.

-Intresset att öppna verksamhet, som ej är handelsrelaterad, men placerad på en handelsplats som Grand Samarkand, har ökat markant under senare år, berättar centrumchef Mats Jäderberg. Förutom vår nya hyresgäst Väster Tandvård har vi i dagsläget fortfarande ca 900 kvm tillgänglig uthyrbar kontorsyta kvar, flikar Mats Jäderberg in. Man vill finnas med t ex servicefunktioner där besökarna finns och på en plats med bra tillgänglighet både via bil, buss och cykel. Viktigt är också att det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Vi bad Eddie och Jenny Larsson svara på några frågor;

-Kan ni berätta lite om er själva och er verksamhet?

Eddie och Jenny Larsson driver Väster tandvård sedan 2016. Verksamheten innefattar främst allmäntandvård med en inriktning mot implantat, tandoperationer och osynliga tandställningar. Eddie är en utav ett tiotal tandläkare i Sverige och enda i Växjö som har en Master examen inom implantatkirurgi. En 2-årig utbildning utförd på Goethe Universitet i Frankfurt. Jenny är licensierad Invisalign Provider (osynliga tandställningar) sedan 2018 samt har en rad fördjupningsutbildningar.

-Ni gör en stor satsning att byta läge från Växjö innerstad till Grand Samarkand området, vad är det som lett fram till detta beslut?

Det är spännande att få bli en del av Grand Samarkands utbud och tjänster, samtidigt som vi får en separat och inbjudande entré vänd mot Mörners väg. Platsen är lättillgänglig och ger oss möjligheten att erbjuda parkering, vilket har varit en viktig del för oss i valet av lokal. Det är ett expansivt område med bostäder, Arenastaden och nya sjukhuset.

-Ni utvecklar en ny toppmodern Tandläkare klinik, vad är det som sticker ut hos er jämfört med andra tandläkare?

En ny modern utrustning och moderna behandlingsalternativ! Möjligheten att erbjuda förstklassiga implantatbehandlingar av internationell klass. Vi kommer att ligga i framkant när det kommer till digitalisering med 3D röntgen, digitala avtryck och 3D printing.

Känslan av en ny modern klinik i kombination av en lugn, varm och inbjudande miljö.

-Inom vilka områden/trender inom er profession ser ni kommer att utvecklas framöver?

Digital tandvård. Detta har potentialen att ge högre noggrannhet med större förutsägbarhet. Vilket i sin tur leder till bredare utbud av behandlingsalternativ och ett bättre, friskare och finare resultat!

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service