Kundklubb

EKO Stormarknad öppnar bredvid Grand Samarkand

Eko Stormarknad öppnar i Växjö, blir granne med Grand Samarkand
Nu står det klart att Eko Stormarknad öppnar i Växjö. Granne med Grand Samarkand kommer´Eko Stormarknad öppna ytterligare en av sina eftertraktade lågprisbutiker.
Eurocommercial förvärvade granntomten till Grand Samarkand 2019, som då var en lastbilscentral, för att möjliggöra en eventuell utbyggnad och tillskapandet av goda grannar. När befintlig verksamhet flyttade ut började förberedelsen med att skapa en närhet och samhörighet till Grand Samarkand.

Nu är det klart att Eko Stormarknad etablerar sig bredvid Grand Samarkand. Befintlig lastbilscentral
rivs och Eurocommercial uppför en ny lokal för Eko Stormarknad, om 8 200 kvm. Samtidigt förbättras
länken mellan nytillskottet Eko Stormarknad och det befintliga köpcentrumet Grand Samarkand.
Med det enorma utbudet av allt ifrån leksaker, blommor, hud & kroppsvård och ett brett sortiment för både hem och fritid förväntas det redan attraktiva området växa ytterligare som shoppingdestination. Etableringen förväntas attrahera många shoppare som lockas av ett stort och gediget sortiment till lägre priser.

– Vi ser verkligen fram emot vårt kommande samarbete med Eko Stormarknad, där vi konvertrar en lastbilscentral till en god granne, som stärker handelsplatsen ytterligare kring vårt redan starka Grand Samarkand, säger Jonas Gustavsson, Director Eurocommercial.

– Ted Berggren, VD Eko-Gruppen, Äntligen tillbaka, vi har ju tidigare funnits i Växjö med vårt tidigare Eko koncept och vet att detta är en bra handelsstad, skall nu bli spännande att göra en comeback här tillsammans med Eurocommercial.

Eko Stormarknad beräknas öppna våren 2025.

Eko Stormarknad är ett familjeägt företag inom Bergendahlskoncernen med huvudkontor placerat i Fjälkinge. Företaget har idag 15 butiker runt om i Sverige.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.