Bastard Burgers öppnar på Grand Samarkand

Nu står det klart att den norrländska burgarkedjan Bastard Burgers förvärvar Grilleriet Burgers. Från och med första februari står Bastard Burgers som nya ägare av de tre restaurangerna i Växjö och Kalmar.

Restaurangutbudet i Växjö och Kalmar fortsätter utvecklas när Bastard Burgers nu presenterar sitt förvärv av Grilleriet Burgers. Grilleriet Burgers har varit verksamma sedan 2015

– Vi på Grilleriet är stora fans av Bastard Burgers, så det här känns verkligen som ett naturligt och roligt steg att ta. Vi har varit verksamma sedan 2015 och är väldigt tacksamma för alla gäster och medarbetare som har supportat oss under de här åren. Jag lämnar över företaget, restaurangerna och medarbetare i väldigt trygga händer, vilket känns fantastiskt, säger Felix Astrén, ägare av Grilleriet Burgers.

Förvärvet innefattar Grilleriet Burgers samtliga tre verksamheter på Storgatan 10 i Kalmar, Kungsgatan 4 i Växjö och i köpcentrumet Grand Samarkand i Växjö.

– Det känns otroligt bra! Dialogen med Grilleriet Burgers och Felix Astrén har varit oerhört bra och smidig, vilket gör att övergången och nyheten känns extra härlig. Vi ser verkligen fram emot att lära känna våra nya medarbetare, etablera oss dubbelt i Växjö och bli ännu starkare i Kalmar, säger Simon Wanler, vd och medgrundare av Bastard Burgers.

Ombyggnationerna projekteras för fullt och de tre restaurangerna planeras vara redo att servera Bastard-burgare i början av mars.

– Vi är ivriga på att komma i gång så snart som möjligt och måna om att det blir en positiv förändring för såväl medarbetare som gäster. Nu lägger vi stor kraft på att bygga om restaurangerna till vårt koncept och siktar på att kunna välkomna alla till Bastard Burgers i början av mars, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers.

Bastard Burgers serverar smash burgers gjorda på svenskt nötkött, handgjorda shakes, ett av Sveriges största veganska utbud och barnburgare gjorda på kvalitetskött. Restaurangerna följer samma koncept som burgarkedjans övriga restauranger och har öppet från lunchtid till kvällstid.

 Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja med fler än restauranger. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

 

 

 

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service