Kundklubb

Auktion på Grand Samarkand

Första, andra, tredje…

Var med när Knutson & Bloom Auktioner gästspelar på Grand Samarkand då det blir auktion, mitt i gallerian! Det blir en fartfylld med saker och föremål från dig som bor i närheten, så passa på att komma till Grand och lämna in dina saker du inte längre behöver men som någon annan istället kanske kan ha glädje av.

Inlämning av föremål:

Fredag 14 okt mellan kl 16-20
Plats: innanför östra entrén.

Välkommen till Grand Samarkand med dina föremål den 14 oktober kl 16-20. Auktionen registrerar, bedömer och värderar föremål till ett värde du bedömer vara minst 200kr.  Blir varan såld under auktionen erhåller den som lämnat in varan pengarna (det belopp som varan såldes för minus 20% auktionsavgift enligt gängse regler). Föremål som ej blir sålda kan hämtas på Grand Samarkand under vecka 42. Kontakta fastighetsskötare på tel 072-819 82 36. Utbetalning sker till det kontonummer du angivit inom en vecka.

Visning av föremål till auktionen:

Lördag 15 okt kl 10-18, sönd 16 okt 10-14
Plats: vid östra entrén.
Föremålen som kommer säljas under auktionen visas och ställs ut (under bevakning). Kom och se vad som väntar!

Auktion:

Söndag 16 okt kl 14.00
Plats: vid östra entrén.
Lovisa Knutson från Knutson & Bloom auktioner håller i klubban, här gäller det att hänga med för de bästa godbitarna! Betalning sker via swish.

För dig som för dig som köper:
Betalning via swish, ingen avgift tillkommer. Budat belopp är det som gäller. Budet är bindande. Du som köper ansvarar själv för att ha undersökt varans skick innan budet läggs.

 

Varmt välkommen!

Dela inlägget:

Datum:

16 oktober 2022

Tid:

14:00 -
 17:00

Plats:

Vid Stadium, östra entrén
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.