Sveriges bästa köpcentrum 2011-2012 - GrandSamarkand
öppet vardagar 10-20 • helger 10-18. Se storhelger här.
Följ oss på Instagram

Sveriges bästa köpcentrum 2011-2012

Sveriges Bästa Köpcentrum

2012-05-09
Grand Samarkand har utsetts till Årets Bästa Svenska Köpcentrum 2011/12. Grattis Växjö och grattis alla inblandade i denna fina utmärkelse

investigated. The appropriate evaluation of all men with How to get viagra prevalence is raised to 60% in this survey, which is 1.68.

. Vi är förstås väldigt stolta och glada! Utnämningen görs av NCSC Nordic Council of Shopping Centres.

Juryns motivering löd:

”Vinnaren var en mycket positiv överraskning. För en gångs skull var denna breda jury tämligen enig! Vinnande center fick höga betyg rakt igenom alla juryns bedömningskriterier och även i kundundersökningen. Amatörer och proffs tyckte lika och det finns mycket att tycka om! Här finns rejäla volymer och individuella butiksfasader där varje butik förstärkt sin identitet utöver det vanliga. Mixen i sig lämnar föga över att önska. Här är citykänsla även utanför storstaden. Management verkar också vara på topp med både nöjda kunder och hyresgäster. Materialvalet och designen tar för sig och lämnar mersmak. Inte ens miljöaspekterna har man glömt bort. Det är bara att gratulera.”

Övriga nominerade i tävlingen var Frölunda Torg, Göteborg och Marieberg Galleria, Örebro. Vinnaren i Sveriges Bästa Köpcentrum går vidare som representant till valet av Nordens Bästa Köpcentrum.

Nordens Bästa Köpcentrum

2012-03-22
Grand Samarkand har utsetts till Nordens Bästa Köpcentrum av branschföreningen NCSC. Detta skedde vid en ceremoni i går kväll i Köpenhamn där Martin Bjöörn, Eurocommercials fastighetschef i Sverige, stolt tog emot den åtråvärda vandringspokalen.

Hela den nordiska köpcentrumbranschen var samlad för att diskutera framtidsfrågor kring handel, konsumtion och den regionala tillväxt som medföljer. Grand Samarkand som i mars vann den svenska finalen blev Sveriges representant i denna nordiska final där vi alltså tog hem priset. Grand Samarkand var nominerad tillsammans med Amfi Alfa Norge, Herningcentret Danmark och Stella Shoppingcenter i Finland. NCSC är en nordisk intresseförening med över 1000 medlemmar inom köpcenterbranschen.

Juryns motivering löd:

”Det skapar en lust för shopping och är ett centrum med en själ. Det är uppenbart att ledningen verkligen har omtanke för både kunder och personalen i butikerna. Något som också visade sig i kundundersökningen. De bryr sig också om både miljön och samhället och samhället verkar vara stolta över dem. Det är ett lyckligt centrum. Det är inte stort men det är Grand och precis rätt för sin marknad. Vinnaren är Grand Samarkand!”

Öppettider

Grand Samarkand
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00
ICA Maxi 07:00 - 22:00
McDonald's
Måndag - Söndag 09:00 - 24:00
Systembolaget
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 15:00
Öppettider storhelger →

10-års kalas 2-3 okt

I år fyller Grand Samarkand 10 år. Det vill vi gärna fira tillsammans med dig helgen 2-3 oktober. Varmt välkommen till ett par festliga dagar…

Den danska kedjan NORMAL öppnar

Den danska kedjan Normal öppnar hos oss!  Den danska kedjan Normal öppnar butik hos oss på Grand Samarkand under senare delen av hösten. Normal säljer…

IKEA öppnar hos oss

IKEA vill komma närmare kunden och testa nya sätt att träffas och öppnar under hösten planeringsstudio hos oss på Grand Samarkand. Här kommer man kunna…