Kundklubb

The Body Shop öppnar igen

Pressmeddelande 2022-10-17

The Body Shop öppnar åter på Grand Samarkand

-Vi har glädjen att informera om att The Body Shop kommer tillbaka till Växjö och till Grand Samarkand, meddelar centrumchef Mats Jäderberg. Vi har nyligen fått information att The Body Shop centralt tar över butiken och öppnar upp igen i början av november. Riktigt roligt att The Body Shop kommer tillbaka till Växjö igen, fortsätter Mats Jäderberg.

The Body Shop öppnar åter i central regi

The Body Shop känner stor vikt att fortsätta finnas med fysisk butik där kunden kan ta del av hela utbudet av nya produkter, träffa säljare i butik, ta del av företagets hållbarhets arbete och få rådgivning på ett personligt och välkommande sätt. Butiken på Grand Samarkand kommer därför åter öppna igen, initialt driven från central nivå. Intresset för fysisk butik med hållbara hudvårdsprodukter är fortsatt stort och efterfrågas av många konsumenter.

-Vi är glada för att finnas för våra kunder fortsatt framöver och ser fram emot att återigen öppna en butik i Växjö. Vi har genom alla år fått mycket bra gensvar från besökarna och har många stamkunder i Växjö regionen. Vi kommer med tiden att uppdatera butiken med delar av vårt nya koncept samt en ”refill station” för att ge kunderna möjlighet att ta del av vårt hållbarhets arbete och bidra till det. Vårt nya koncept och produktnyheter är väldigt uppskattade och vi hoppas Växjöborna är glada att vi kommer tillbaka, säger Kay Berg, VD för The Body Shop Sverige.

The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsmärke som grundades i engelska Brighton 1976. The Body Shop vill skapa positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, och makeup som är naturligt inspirerande, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott. The Body Shop har ett eget program för rättvis handel, Community Trade.

2022 utnämndes The Body Shop för fjärde året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhetskommunikation.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.