öppet vardagar 10-20 • helger 10-18. Sommartider
Följ oss på Instagram

Två nya butikskoncept öppnar

Två nya butikskoncept öppnar på Grand Samarkand

För att möta kundernas behov inför framtiden satsar nu två butikskedjor fullt ut med sina senaste butikskoncept. Vi är väldigt stolta att deras val blev hos oss på Grand Samarkand, säger centrumchef Mats Jäderberg.

 Först ut är 3butiken, med preliminär nyöppning i slutet av februari 2020. Butiken får ett nytt läge och en större butik.  En månad senare välkomnar vi en ny aktör, Specsavers Optik med en preliminär nyöppning slutet av mars 2020.

3Butik

Kraftfullt kundcentriskt fokus kommer skapa kärlek mellan oss och våra kunder, säger drift och verksamhetsutvecklare Jakob Winter!

 -Det är med glädje vi nu investerar i en ny butik med vårt nya butikskoncept. Växjö och mer specifikt handelsplatsen Grand Samarkand kommer en lång tid framöver vara en del i vår långsiktiga strategi utav tillgänglighet för våra befintliga och nya kunder. I dagens handelsklimat sätter vi stor tilltro i kraften utav ett nära samarbete mellan oss och centrumet för att på ett kundcentriskt vis införliva Växjöbornas förväntning.

-Det nya butikskoncptet ämnar förenkla våra erbjudanden och vi hoppas kunna inspirera människor att använda ny teknik på ett enkelt vis. Vi skall fortsätta utmana våra kollegor i branschen och det för Växjöbornas räkning. Inom kort är ni varmt välkomna till vår nya butik på Grand Samarkand där ni möts utav Tim och hans kollegor, säger Jacob Winter.

Specsavers

Marie och Christer Citron öppnar sin andra Specsavers-butik i Växjö på Grand Samarkand. De har märkt ett ökat intresse från Växjöborna att ta hand om sin ögonhälsa, och därför expanderar paret nu med ytterligare en butik.

Vi har haft förmånen att väldigt många kunder vill komma till oss och känner att vi har vuxit ur city-butiken. För att välkomna ännu fler kunder, förenkla tillgängligheten och erbjuda utökade öppettider öppnar vi inom kort vår andra butik i Växjö på Grand Samarkand, säger Marie Citron, delägare av Specsavers-butiken i Växjö.

Under slutet av mars kommer kunderna möta en helt nybyggd butik i Specsavers nya designkoncept på Grand Samarkand.

– Vi märker av ett ökat intresse i trakten att ta hand om sin syn och ögonhälsa. Vår nya butik kommer att öppnas med Specsavers nya ljusa butikskoncept inspirerad av nordisk design. Den nya butikslayouten skapar bättre arbetsflöde och gör att vi kan ge ännu bättre service och hantera flera kunder, säger Marie Citron.

Butiken på Grand Samarkand kommer att bli Specsavers 115:e butik i Sverige.

– Det ska bli väldigt roligt att öppna en helt nybyggd butik på Grand Samarkand, säger Marie Citron.

 

 

2020-01-13

Öppettider

Grand Samarkand
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00
ICA Maxi 07:00 - 22:00
McDonald's
Söndag - Torsdag 07:00 - 24:00
Fredag - Lördag 07:00 - 01:00
Systembolaget
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 15:00
 
Öppettider storhelger →

Sommaröppettider

Nya tillfällliga öppettider under sommaren! From måndag 29 juni tom 30 augusti har alla butiker öppet enligt nedan. Några har öppet mer, se specifika tider…

Våra maskotar

Här kommer en hälsning från våra maskotar, Rödis & Grönis, som längtar efter att träffa alla både små och stora snart igen. Maskotar dyker upp…

Tillfälligt ändrade öppettider

Vi har en annorlunda situation och ber därför om förståelse för att flera butiker har tillfälligt ändrade öppettider. Under rådande omständigheter med Covid-19 har Grand…