öppet vardagar 10-20 • helger 10-18. Avvikelser förekommer.
Följ oss på Instagram

Telia öppnar ny butik

Telia väljer att öppna sin fjärde butik i Sverige med sitt nya butikskoncept på Grand Samarkand.

Butiken kommer öppna i fd BR Leksakers butik med en yta på ca 200 kvm, mer än dubbelt så stor som dagens butik. Preliminärt öppningsdatum för den nya Telia butiken är den 28 november.

Den nya Teliabutiken blir en butik för att kunna utveckla idéer framåt och för att även göra det fysiska butiksbesöket till en bättre upplevelse. Ett koncept som vill få den fysiska handeln att gå hand i hand med e-handeln. Utöver ny ljus, modern och digital inredning med fokus på hållbarhet, blir det även ett helt nytt arbetssätt där en ny typ av kundmöte erbjuds i butiken. Kunderna välkomnas att se ett bredare sortiment på produktskärmar och att ta del av mer information eller fun-facts via QR-koder. Klassiska kassadiskar kommer ge plats åt själv-checkout så att personalen som jobbar i butiken ska komma närmare kunden och kunna ge service oberoende av plats.

I den nya sitt-trappan kommer kunder till exempel erbjudas föreläsningar, få inspiration och kunskap.

Det är med stor glädje vi välkomnar Telias satsning som nu öppnar den fjärde butiken i Sverige just i Växjö, med ett nytt stort butikskoncept och en mötesplats som visar vägen in i framtidens telekombutik, säger Mats Jäderberg, centrumchef Grand Samarkand.

 

2019-10-11

Öppettider

Grand Samarkand
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00
ICA Maxi 07:00 - 22:00
McDonald's
Måndag - Söndag 09:00 - 24:00
Systembolaget
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 15:00
Avvikelser förekommer.
Öppettider storhelger →

Ombyggnad hos Smycka

Smycka bygger om och håller därför butiken stängd söndag-onsdag 11/4-14/4.  Välkommen åter till en nyrenoverad butik den 15/4!

Rundtur på Grand Samarkand

Nu i pandemitider vill vi såklart undvika trängsel och uppmuntra till planerade besök. För att bekanta dig med våra butiker och korta ner din besökstid…

Tillfälligt ändrade öppettider

Med hänsyn till rådande situation kommer vissa av våra butiker fram tom sista maj ha tillfälliga öppettider. Vi ber om förståelse för detta. Kundentréer och…