Kontakt / Information - GrandSamarkand
öppet vardagar 10-20 • helger 10-18. Se storhelger här.
Följ oss på Instagram

Kontakt / Information

Butiker

För information och telefon nr till respektive butik se under BUTIKER

Centrumkontor

Telefon: 0470-78 00 70

Mail: info@grandsamarkand.se

Centrumledning

Mats Jäderberg, Centrumchef
Mobil: 070-66 00 124
Mail: mats.jaderberg@newsec.se

Lena Jonsson, Marknadskoordinator
Mobil: 0768-94 45 94
Mail: lena.jonsson@newsec.se

Fastighetsteknik /Fastighetsskötsel

Per-Olof Edberg, Axcell
Mobil Per-Olof Edberg: 076-306 05 09
Mail: per-olof.edberg@axcell.se

Michael Roos, Axcell
Mobil Michael Roos: 072-819 82 36
Mail: michael.roos@axcell.se

Avarn Security 

Ordningsvakt/väktare finns på plats under gallerians öppettider

Tel:  010-222 20 46

Aktiviteter & Events

För att göra en aktivitet i gallerian krävs tillstånd. Kontakta Lena Jonsson gällande förfrågan och bokning, mail: lena.jonsson@newsec.se alt telefon 0768-944594

Uthyrning

Grand Samarkand är en perfekt plats för affärer! Varje år strömmar närmare 4,2 miljoner köpsugna personer genom gallerian/köpcentrumet. Om du har en verksamhet du tror skulle passa in i vårt koncept, tveka inte att höra av dig till leasing-teamet hos Eurocommercial Properties, på telefon 08678 53 60 eller e-post leasing-sweden@ecpnv.com


Kvarglömda saker

Om kvarglömda/upphittade butikspåsar kontakta den butik som påsen kommer ifrån. Kvarglömda varor/påsar lämnas till den butik de kommer ifrån.

Gällande borttappade nycklar, mobiltelefoner, plånbok, gosedjur etc kontakta Grand Samarkands ordningsvakt på telefon 010-222 20 46. Vakten finns på plats alla dagar då Grand Samarkand är öppet.

Presentkortsautomat

Presentkortsautomaten där du kan köpa Grand Samarkand presentkort finns på västra sidan, till vänster om butiken Telenor. För mer info om presentkortet se under PRESENTKORT

WiFi

I gallerians allmänutrymmen finns fri tillgång till Grand Samarkand Wifi. Gratis att använda för dig som kund och besökare. Inget lösenord krävs.

Hjärtstartare

Det finns två hjärtstartare i köpcentrat, en vid västra entrén (mittemot KICKS), en vid östra entrén (nära Stadium). Vid behov av hjärtstartare kontakta gärna ordningsvakten på telefon 010-222 20 46.

Rullstol

Det finns rullstol att låna under besök i gallerian. Rullstolen bokas hos vår ordningsvakt på tel 010-222 20 46. Ring gärna och avisera behov i förväg.

Certifierad ledar/assistanshund

Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epelepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Laddstolpar för elbil

Det finns tre laddstolpar för elbilar på Grand Samarkand området varav 2 är snabbladdare.  Till snabbladdarna behöver du ha med egen kabel till laddaren som passar i ett typ 2 uttag. Det är i dagsläget gratis att använda el-laddarna och det finns idag begränsning på hur länge man får stå och ladda.

Personuppgifter

Vi hanterar personuppgifter enligt GDPR och lämnar inte vidare några uppgifter till andra företag eller myndigheter

Om du önskar få bilder med dig själv borttagna från vår hemsida eller från våra sociala mediakanaler, vänligen maila oss på info@grandsamarkand.se.

Växjös största publika akvarium

Vårt akvarium sköts av Djurens Värld, Nättraby. Akvariet ses till varje dag och sköts om regelbundet. Fiskarna utfordras flera gånger varje dag. Alla fiskar är uppfödda i Sverige. Akvariet är inrett för att skapa en naturlig miljö och uppfyller alla regler för offentliga akvarium.

Information om Kamerabevakning

Vi bedriver kamerabevakning i vårt köpcentrum vilket framgår av skyltning i och utanför köpcentrat. Samarkandfastigheter AB (Grand Samarkand) är ansvarig för bevakningen och personuppgiftsansvarig för inspelat material. Om du har några frågor om bevakningen får du gärna kontakta Centrumledningen på Grand Samarkand, mail: info@grandsamarkand.se, tel nr: 0470-78 00 70. Samarkandfastigheter AB, Hejaregatan 32, 352 46 Växjö.

Närmare beskrivning av kamerabevakningen
I detta köpcentrum kan inspelningen bevakas i realtid av oss eller av ett anlitat vaktbolag i syfte att snabbt kunna ingripa vid eventuell incident (t ex skadegörelse, stöld eller bråk). Det primära syftet med bevakningen är att skapa ökad trygghet för personal och besökare i vårt köpcentrum. Bevakningen bedrivs även i ett preventivt syfte att minska risken för brott och ordningsstörningar. 

Inspelat material raderas automatiskt med max 14 dagars intervall. Om händelse har inträffat som kräver närmare utredning, sparas den sekvens som innehåller hänselsen under en längre tid av utredningsskäl, t ex för att utreda om stöld eller skadegörelse har förekommit. Sekvensen raderas när utredningen är avslutad. För det fall ärendet går vidare, t ex till rättegång, kommer det inspelade materialet att sparas till dess domen inte längre kan överklagas.

Rättslig grund för bevakningen och utlämnande av material
Vi har ett berättat intresse av att kamerabevaka vårt köpcentrum, vilket består i att skapa ökad trygghet och motve4rka brott och ordningsstörningar. För att minimera risken för intrång i den personliga integriteten har vi bl a valt att ha en kort lagringstid för det inspelade materialet, att inte ha någon ljudupptag ning, att begränsa bevakningen till vissa delar av fastigheten, att se till att enbart ett fåtal personer har tillgång till det inspelade materialet och att ha rutiner för hur inspelat material får hanteras och lämnas ut. De som får tillgång till materialet, utöver en begränsad krets på Grand Samarkand, är de aktörer som hjälper oss med bevakningen (t ex vaktbolag). Även Polis och andra myndigheter kan få tillgång till materialet för det fall vi anser att det föreligger ett berättigat intresse för utlämnandet eller om vi annars är skyldiga att lämna ut uppgifterna med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Dina rättigheter
Eftersom kamerabevakning innebär att personuppgifter behandlas har du vissa rättigheter enligt lag. Du har t ex rätt att begära ett registerutdrag som visar vilka personuppgifter vi behandlar (inkl kopia på uppgifterna) samt rätt att få uppgifter rättade eller raderade. Du har även rätt att, under vissa förutsättningar, begära att vår behandling begränsas eller invända mot vår behandling. Du har även rätt att lämna in klagomål till tillsyningsmyndighetg (Integritetsskydds myndigheten) om du anser att vi inte behandlar dina personuppgifter enligt lag. För det fall du skulle vílja utöva någon av dina rättigheter eller veta mer om någon av dem eller vår kamerabevakning, ber vi dig kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan.

Besöks-/postadress:

Grand Samarkand
Hejaregatan 32
352 46 Växjö
info@grandsamarkand.se
 
 

Öppettider

Grand Samarkand
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00
ICA Maxi 07:00 - 22:00
McDonald's
Måndag - Söndag 09:00 - 24:00
Systembolaget
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 15:00
Öppettider storhelger →

Jul på Grand Samarkand

Smålands mysigaste julshopping Vi har pyntat med allt du behöver för en härlig högtid. Här finns allt du kan önska dig under ett tak. Klapparna,…

Handla med omtanke och håll avstånd

Nya restriktioner är från och med 1 december. Hos oss på Grand Samarkand gäller följande: -Vi har generösa öppettider på Grand Samarkand men besök oss…

Black Weekend 26-28 nov

Fredag till söndag 26-28 november är det Black Friday/Black Weekend med många fina erbjudanden i butikerna. Huset är pyntat och vi bjuder på julmys så…